AFBAN - academy for bankers
14.jpg
Pagina’s

Wft-module Basis

Basiskennis financiële dienstverlening

De Wft-module Basis voorziet in de nodige basiskennis op het gebied van de financiële dienstverlening. Deze module is daarom voornamelijk geschikt voor medewerkers van financiële instellingen die zich bezighouden met de advisering van klanten of die hierin ondersteuning bieden aan collega’s.

Consumentenhuishouding

Er wordt een totaaloverzicht gegeven van de wereld van de financiële dienstverlening in al haar facetten. De Wft-module Basis beschrijft de financiële consumentenhuishouding. Daarbij komt de juridische en fiscale positie van de consument specifiek aan bod. Ook worden de aanbieders van financiële producten, banken, verzekeraars en pensioenfondsen behandeld. Daarbij komt ook de manier waarop zij hun producten distribueren aan de orde.

Deze onderwerpen worden behandeld:

  • Beginselen en kenmerken van sparen, beleggen, lenen, verzekeren, betalen
  • Verloop van het adviestraject
  • Financiële dienstverleners en hun werkterrein
  • Eisen Wft aan financiële dienstverlening
  • Regeling toezicht op financiële sector
  • Algemene vaardigheden en competenties

Doelgroep

Medewerkers met adviestaken bij financiële dienstverleners. (Voor hen vormt de Wft-module Basis een verplicht onderdeel naast een of meer andere vakspecifieke Wft-modules), medewerkers met inhoudelijk klantcontact maar zonder adviestaken, waarvan de vakbekwaamheid met diploma’s wordt aangetoond.

Data

Deze Wft-module Basis bestaat uit vijf achtereenvolgende dagen, waarvan vier lesdagen en één dag examentraining. De opleiding wordt in Putten gehouden.

Investering

Jouw investering in deze vijf-daagse module bedraagt EUR 2995,- en is vrij van BTW.

Dit bedrag is inclusief catering, materiaal én examenkosten.

CONTACT

AFBAN - Academy For BANkers

Postbus 291
2170 AG Sassenheim

t +31.252.221.216
e info at afban.eu
w www.afban.eu