AFBAN - academy for bankers
14.jpg
Pagina’s

Werkwijze

Dankzij onze unieke werkwijze hebben wij in de afgelopen tien jaar een gemiddeld slagingspercentage van maar liefst 80% of meer gehaald!

Onze trainingen

Alle onze trainingen verzorgen wij in zowel Nederlands als Engels. In overleg met u en uw specialisten kunnen wij ook een training op maat aanbieden, specifiek toegesneden op uw organistatie en uw behoeften en wensen.

Hoe onderscheidt Academy for Bankers zich in de markt?

Wij maken gebruik van diverse didactische leervormen en trainen volgens de AFBAN methodologie®. Naar de filiosofie van Malcolm Shepherd Knowles (1913 – 1997), grondlegger van onderzoek naar leermethoden voor volwassenenDit houdt onder andere in dat er in kleine groepen gewerkt wordt en daarin opdrachten worden uitgevoerd. Naast een stevige theoretische basis (voorbereiding) is de training zeer praktijkgericht (doen, doen , doen).

Meerdaagse trainingen

Waar de meeste vaardigheidstrainingen bestaan uit meerdaagse trainingen, verdeeld over meerdere maanden, trainen wij in aaneengesloten dagen. Door in de week daarop al het examen af te nemen, wordt het slagingspercentage verhoogd van een kleine 40% (bij reguliere trainingsorganisaties) naar 80% of meer (bij Academy for Bankers)!

Uit de praktijk is bovendien gebleken dat van de input zoals deze tijdens onze training wordt aangeboden, na afloop maar liefst  40% tot 60% actief aanwezig blijft in het geheugen van de deelnemers. Dit in tegenstelling tot de slechts 10% die actief aanwezig blijft na het volgen van een gebruikelijke trainingsmethodiek!

CONTACT

AFBAN - Academy For BANkers

Postbus 291
2170 AG Sassenheim

t +31.252.221.216
e info at afban.eu
w www.afban.eu